Zprávy členů

JÓGA: Zájemci o cvičení „tradiční“ jógy

11. 3. 2024

Vítáme zájemce o cvičení „tradiční“ jógy. Na lekcích se už setkáváte jen se mnou, ovšem Honzův odkaz po víc jak 33 letech naší společné cesty zůstává. Zájem o cvičení je opravdu velký, což mě těší a děkuji vám za to. Bohužel prostory máme omezené, a tak není snadné vyhovět všem zájemcům. Nicméně se pokusím postupně pro většinu z vás, kteří se stále ozýváte, najít řešení.

Během školního roku cvičíme v prostorách mateřské školky Sulanského, která se nachází v bezprostřední blízkosti metra Háje. K dispozici máme menší sál pro cvičení, dole u vchodu je prostor pro přezutí a nahoře pro převlečení.

V nabídce jsou dvě cvičení a to v pondělí a ve středu. Čas cvičení 19 – 20.30 hod.

Cena: za cvičení 1x týdně (jen pondělky, jen středy) = 1000,- Kč na pololetí, za cvičení 2x týdně či možnost volit si docházku dle Vašich možností = 1450,- Kč na pololetí, zkušební hodina stojí 100,- Kč a je při doplacení pololetí odečtena z celkové částky.


Jak se dostat na místo cvičení: cesta od metra Háje – výstup směr Modrá škola – trvá asi 2 až 3 minuty. Je třeba projít přes terminál autobusů a přechod do Novomeského ulice. V ulici nejdřív minete vjezdová vrata do areálu MŠ Sulanského a pak dojdete k menší plechové hnědé brance. Tou vejdete na dvůr školky. Na plotě je i malá cedule JÓGA. V okolí mateřské školky se dá parkovat autem. Pozor: v 19 hod. se branka zamyká a dovnitř již není možné se dostat.


Více informací o cvičení i ceně získáte ZDE