Zprávy členů

MINIGOLF: STARTOVAČ

1. 4. 2024

Další velký projekt Českého minigolfového svazu byl dnes odstartován. Jak už většina z vás ví, v tomto roce chceme naplno rozjet živé přenosy z co největšího počtu turnajů. Prozatím jsme zakoupili jednu sestavu pro streamování, ale aby zážitek i efekt byl ještě silnější a plnohodnotnější, rozhodli jsme se připravit tento projekt na startovači.

O co jde? Chtěli bychom koupit streamovací sadu ještě jednu, abychom měli na hřištích více kamer, aby se mohlo současně streamovat z Bohemia i Moravia Tour, aby bylo kvalitně pokryté MČR z obou hřišť, na kterých se bude hrát. Zkrátka abychom se zase o kousek posunuli dopředu.

Kampaň na Startovači je nastavena na 100 tisíc korun, což by pokrylo veškeré náklady. Zapojit se můžete libovolnou částkou, za kterou vždy něco dostanete. Ať už slevy na vybraných minigolfových hřištích v Praze, Brně nebo například v Olomouci, tak si můžete také touto formou předplatit streamy ze všech turnajů v současné minigolfové sezóně.

Více informací o projektu a možnostech podpory najdete ZDE

Za každý příspěvek budeme rádi. Zároveň bychom vás chtěli poprosit o sdílení tohoto projektu mezi své známé, které by mohl minigolf zaujmout, ať už v rodinách, zaměstnání či jiných volnočasových aktivitách.

Proto prosím sdílejte a šiřte, ať se český minigolf posune zase o krůček dál.

Díky!